Mot Kroatien!

Har gått som i en efter-säsong-bakis-dvala dem här första lediga dagarna efter sommarens hårda arbete, men nu har vi äntligen styrt upp med packning, städning, bokning och fix. Imorgon lyfter vi mot Makarska Rivieran! Hörde jag skål?!

Måndag 13 augisti

Förstår ni hur mycket jag längtar till vår Kroatien/balkan/europa (?) resa!!?? På söndag bommar vi igen här nere i restaurangen, idag har jag varit och ordnat med nytt pass hos polisen, det tar ca en vecka att bli klart, vilket innebär att jag är fit for travel nästa vecka nån gång, SOLEN here I come!

Lately

Säsongen börjar närma sig sitt slut och jag kan andas igen. Nedräkning till semsetern har börjat! :-) Häromdagen hälsade två utav mina favorittjejer på och vi tog ett dopp i kalkbrottet innan jobb. Imorse åt jag chokladfrukost hos Aican på Ölandschoklad, kan komma att bli en god vana ;-)

Alvarets hästar

Hur vackra är dem inte!? Jag är helt tagen! Åker förbi dem här hästarna varje dag och var bara tvungen att hälsa på dem och knäppa några bilder. Sen att bilderna är tagna i raw-format vilket betyder att jag kan förstora upp dem lika stora som en vägg gör ju det hela ännu roligare!

RSS 2.0