Dansa pausa

Kväll i världsklass igår som började med bellinis på Boqerian, drinkar på Miss Voon och champange på V. Omg vilken kväll, helt förtrollande!

Eat Pray Love


Lägger upp denna bild enbart för att jävlas med pojkvännen ;-P

Verkar inte bli någon weekend hörrni.. Så här sitter jag i ett Stockholm där solen knappt vågar kika fram med en semestervecka i hasorna, suck! Flygresor gick inte ihop med hotell och dessutom var flygpriserna onödigt höga. Med lite bättre framförhållning så kan det bli om tre helger istället. It better! Nu, tröstshopping på stan!

Hey, I heard you were a wild one


Helgen; Appletinis, Ben & Jerrys, söndagsjobb och kompishäng. Denna vecka; Semester och febrila försök på att få tag på en weekendresa som inte ska kosta skjortan!? Annars blir det staycation här i Stockholm och då tänker jag köra tokshopping här hemma, så det så!

time


Hööögt upp på önskelistan just nu! Jag tror på den guldiga.. Älskar att det är blandat matt och blankt också, perfektion!

Vinröda leopardben


Låt mig presentera mina nya favoritbyxor, från H&M trend, 499:- Hello burgundy leopard!

X


Nytt linne från Zara, 279:- Köpte ett i svart också när jag ändå var igång ;-)

PAUS


Surplade drinkar med bigsis + pojkvän i lördags på en utav mina absoluta favoritbarer, Paus på rörstrandsgatan. Älskar stället, och jag dör för deras Appletinis!

Once upon a time in the dressingroom at Topshop..


Hej guapas! Long time no see. Avverkade en jobbvecka där efter påsken och efter att ha pussat pojkvännen hej då. Har hunnit traska i både snöslask och strosat i sol, jävla psykoväder! Haft en ledig dag och provat nyheter hos syster, glöm mina genomskinliga ben, rätt fräck klänning va? Kom iallafall över nått helt annat, nämligen dessa för endast 250 spänn! Nöjd? JA!

Påskhelg och långledigt


4 dagars ledighet, påskmiddag med pappsen, dubbelt pojkvänsbesök, middagar på diverse restauranger, cavadrickande och skålande, hemmamys och stanstrosande, kunde omöjligt haft det bättre!

Ledig dag

Lååång sovmorgon med dator och marabouchoklad i sängen, nu blir det uppryckning! Packar väskan för en vecka på fridhemsplan, pojkvänsbesök, familjemys och påskmiddag, lite jobb och sen påskledigt!

Cravings


En bråkdel av allt jag fingrar på om dagarna på jobbet! Gah! Zara.com

En stockholmsnatt i April


Kvällen igår var magisk, jordgubbsbubbel hos Anna och Johan med härligt gäng och sedan styrde vi mot stureplan och hamnade på V, hur bra som helst! Körde på paljettleggins, gråmelerat linne och uppsatt hår samt testade min nya highlighter, jag tycker det syns på bilderna, nöjd!

RSS 2.0