Hösthår


Men herregud vad jag är nöjd efter dagens besök hos Emma på salong Tiger! Nu är hösthåret på och topparna klippta, bara flytten och att skaffa ett jobb kvar då...

Höstboots


Hittat de perfekta bootsen i höst, redan hemklickade från Ellos.com. Liknar mina acnelookies fast med bakvämare lägre gummiklack. Utprovade i butik dessutom, hatar att beställa utan att veta storlek osv. Nästa höst/vinterprojekt i klädväg är ett par Dr martens "serena" och en riktigt varm goosejacka!

Ryggsmycke?


Ser definitivt ut som ett halsband som kunde passa att ha bakochfram, hängandes på ryggen alltså.. Är det ett sånt? Måste nog klicka hem och prova, endast 69:-

Kärleksmums

Förra veckan var det äppelkaka, igår rockyroads och idag slog jag till på kärleksmums! Vem vill komma och fika i en kvarn på Öland?! :-)

Senaste nytt


Två nya favoriter hemklickade från H&M.com, tänker mig halsbandet till en grå tisha och stuprörsjeans och kuvertväskan blir perfekt till allt, jämnt! :-)

Nytt hos Topshop


Mycket fint i vanlig ordning, är verkligen redo för boots, strumpbyxor och koftor. Välkommen höst!

Höstmåndag


Hänger framför macen här bakom baren nere i restaurangen. Brasan sprakar, regnet öser och jag servar fågelskådare mellan varven och bakar äppelkakor på pallade äpplen ;-)

Födelsedag!

Fyller hela 25 år idag och har firats på alla möjliga sätt med frukost på sängen, prinsesstårtefika på jobbet, middag med mamma fortfarande på jobbet, presentöppning och hör och häpna; blivit ombedd att sälja och korka upp en champangeflaska, också på jobbet utav tre golfherrar för att dem ville bjuda mig på ett glas och sedan blivit sjungen för i restaurangen så att alla mina gäster ställt sig upp och hurrat för mig i baren där jag stod med förklädet på och allt, bäst!

Bikbok lambada topp


till mörkröda läppar och höga klackar kanske, inte dum alls!

RSS 2.0