Dagens vill ha


Stickat från H&M och tjusig väska av buffelskinn från Zara

1:a advent

Ska tillbringas på en buss i 6 timmar då nån jäkla storm behagade dyka upp just när jag skulle lyxa till det med att flyga till Stockholm för en gång skull, suck! Så nu blir det duscha, packa och pussas. Ses i storstan!

liten uppdateringJaha, sen sist då. Har skrivit på jobbkontrakt på Zara, Sturegallerian! Yippie! Haft besök från Öland, pojkvänsdos som heter duga! Ätit, fikat, unnat mig och firat, brunchat och bettat på Casino Cosmopol, måste tillbaka! Befinner mig nu på Öland och myser lite till, hämtat ut 3 åriga anställningsbeviset på Kompan (gamla butiksjobbet) för att jobbet på Zara ska ge lite mer klirr i kassan. Nu, fortsatt bänkning framför idol. Puss!

Versace for H&M


Imorgon smäller det! Redan tjuvkikat i H&M´s skyltfönster på Drottninggatan. Bäst att vässa armbågarna, vill åtminstonde prova alla tjusiga klänningar!

senaste veckan..


..har jag haft en staycation på Nordic Light Hotell med mamsen och syster, provat en vinterjacka på halva priset på BikBok men inte köpt den och sen ångrat mig, varit ute och käkat på Hotellet med tjejerna, ränt runt på Stockholms gator, shoppat lite och jagat jobb mycket, gråtit lite, skrattat lite. Mitt och Stockholms förhållande är som en bergochdalbana just nu, hoppas på lite jämnt glid snart! :-)

Idag är det pappsens dag, så lite senare bär det av till någon trevlig restaurang för att fira det!

Saknad


Är inge bra på distansförhållande alls! Buhu!

10 november


Nu blev det ju en såndär ofrivillig paus igen!? Iallafall tog jag mitt pick och pack och styrde lasset mot Stockholm, Äntligen! Finns en stor chans för att bloggen blir lite innehållsrikare nu då, ni hänger väl med! Puss!

Lantisfika


Kidnappade lillasyster för en heldag igår och grundade med fika på Gårdby café innan vi styrde in mot stan. Mys!

RSS 2.0