cream lace bandau bikini


Den här åker med till Kroatien i höst! Perfekt! topshop.com

Onsdag 29 Juni

Sprungit runt för 22:a dagen i rad på jobbet, avslutat kvällen med en promenad och häng nere vid vattnet med bästa Aica och Rocco. Imorgon ställer jag klockan extra tidigt för att hinna med ett dopp i stenbrottet och bättra på brännan, varför har jag inte tänkt på det innan liksom? Sol och bad innan jobbet varje dag, check! Byta ut den lilla dricksburken mot den större, check! ;-)

Kicks


Min sommar är räddad! Fick nyligen nys om att det går att beställa hem från kicks.se! Den lilla tiden jag har över om mornarna går till att handla varor hos olika matgrossister eller till att förbereda i restaurangen, nu kan jag shoppa mina produkter i lugn och ro :-)

Topshop Wedges


Fina som tusan! Men jag och beige mocka, jag vet inte... Topshop

Bessie Party Skirt

Åh vad jag tycker den här var fin! Vill ha den nougatfärgade på midsommar och med mig i packningen på kommande balkansemestern! Någon snäll tjej i Kalmar som har lust att lägga undan den åt mig på Gina Tricot?

Onsdag


Det blir glesare mellan inläggen ett tag framöver och det beror tyvärr inte på att jag är ute och roar mig utan att det är jobb som står på schemat från morgon till kväll 7 dagar i veckan.

Har kurat ner mig i soffan och tänt massa ljus, kikar på teven över macen och har katten på besök, ensamkväll var det ja, tråk..

Två från Zara


Totalförtjust i båda! Blir en beställning så fort skattepengarna behagar dyka upp. Zara.se

Sommarmingel



I onsdags hade vi lite säsongsinvigningsmingel för folket omkring, blev himla lyckat! Dagarna efter det har varit relativt lugna, skönt med en sådan start faktiskt, vi vet ju vad som väntar.. Nu, sängen. Puss!

Sommar


Nu blev det mycket sommar på en gång här! Har hunnit ta första doppet i Ekerum, grillat nere i hamnen, klättrat på raukar på norra Öland, bränt mig röd, ätit glass, strosat på stan, fikat på Ben & jerrys uteservering, solat i slottsparken och besökt sommarvallen! Imorgon har vi lite säsongsinvigning med bubbel och grejer nere i restaurangen och på torsdag slår vi upp portarna för i sommar :-)

Arena


Är ju absolut ingen fotbollstjej men kan inte låta bli att ryckas med när jag jobbar på arenan. Och det gör det ju inte direkt svårare då Kalmar inte förlorat en match en så länge ;-)

H&M


Har i vanlig ordning hittat en massa fint i bildbanken på H&M. Vill ha alltsammans och måste hålla utkik! Har snart inte tid att springa runt i butiker..

Onsdagsvallen


Jag och Aica drog på oss klackarna igårkväll och stolpade in på Vallen två huvuden högre än resten, haha! En helt ok kväll, trots att vi numer är roade ev helt andra själ.. Och whats up med "ej kort i baren", inga litchiedrinkar, inget alkoholfritt alternativ till kvällens chaufför och folk som kliver en på fötterna/skorna!? B! Har jag blivit kärring eller måste jag inse att det är Krögers och Strand som gäller i sommar :-)

RSS 2.0