48:onde dagen..


Gissa om vi börjar bli trötta?! Tallrikarna väger bly och stegen är tyngre än någonsin, igår hade vi den lugnaste dagen på hela sommaren, kanske även att turisterna börjar ge upp? Ska slänga mig i dushen nu och sedan sticka iväg och hämta paket från H&M, ni får se innehållet lite senare. Igår fyndade jag ett par levisjeans samt en söt blus på röda korset, lycka!DricksTacksamt jobb det här! Inte så dumt att arbeta som servitris trots allt... :-)


Dag 40

Hej på er! Obefintligt bloggande från min sida just nu.. Jag och gänget är inne på 40:onde dagen i sträck denna fredag den trettonde. Kanske blir det bara två veckor till eller så blir det två månader till, vi får se vad som händer. Nu ska jag sticka och köpa bröd och fikabröd nere på bageriet där dem har självbetjäning då man betalar i ett litet kassaskrin, lantligt värre! Puss på er!


ByxaDessa blir perfekta i höst till ett par boots och en blus instoppad, dem tar vi! H&M.com


Första augustiNy månad idag! Och snart påväg till min 28:onde dag nere i restaurangen, är faktiskt inte ett dugg trött i varken fötter eller kropp, liite ont i handleden jag bär alla tallrikar med bara.. Har varit nere på fiket med pojkvännen och druckit en chailatte, passade på att inviga min nya stickade tunika i puderrosa, älskar den!RSS 2.0